Big Band

LA NOSTRA BIG BAND

 

Des del curs 2013-14, els estudiants de vent fusta (saxo, clarinet, flauta) o vent metall (trompeta, trombó, fiscorn) gaudeixen de la Big Band de l' escola per a gaudir de la música en grup.

 

Els alumnes de guitarra, baix o bateria també tenen el seu lloc a la secció rítmica de la Big Band. Finalment, els estudiants de cant, amb ganes de cantar jazz o soul ara tenen una formació de luxe per interpreter els seus temes preferits.

 

BigBanova i la Geltrú es va presentar en petit comitè a les audicions de final de curs de Musicàrea, però va ser el 27 de juliol que es va presentar en societat, al concert de festa major de V´n´G Gospel Choir  a la Plaça de les Neus.

 

Els assajos del curs 14-15 seguiran sent els divendres a l´escola, de 19:15 a 21:15 hores, quinzenalment. Dirigeix la banda el nostre profe de saxo Roberto Albrecia (ESMUC)

 

La Big Band és una alternativa a l´única Big Band de la comarca, la de l´escola Municipal de Música. La nostra banda és un espai de trobada musical intergeneracional on tots, estudiants, amateurs o semiprofessionals, poden aportar el seu granet de sorra i treballar un repertori variat de música moderna, soul, reggae, pop o jazz.

 

BigBanova i la Geltrú treballa un repertori per a disfrutar; per practicar l´instrument; per col.laborar amb el Cor de Gospel o amb els combos de l´escola; per sortir als escenaris i fer-se sentir. No demanem gaire. Si hi esteu interessats  us anirà bé saber llegir pentagrames però tampoc cal que sigue uns cracks de les partitures.

 

La nostra Big Band vol ser una gran banda amateur, en la millor tradició de les big bands populars d´Europa i América. Només demanem als aspirants que demostrin una destresa mínima en  l´instrument. Tocar l´escala de Do major no serà suficient però, atenció: si fan un bon solo amb l' escala de blues,  seran inmediatament reclutats a la BigBanova 

 

Què cal per unir-se a la Big Band:

 

-Tenir més de 10 anys

-Ser estudiant o aficionat en actiu de: saxo alt, saxo tenor, saxo soprà, trompeta, fiscorn, trombó, flauta travessera, clarinet, guitarra elèctrica o acústica, cantant, baixista o bateri

-Venir regularment als assajos, que seran cada divendres de 19:15 a 20:15

-Ser estudiant o aficionat en actiu de: saxo alt, saxo tenor, saxo soprà, trompeta, fiscorn, trombó, flauta travessera, clarinet, guitarra elèctrica o acústica, cantant, baixista o bateria.

-Porteu el vostre instrument de vent (saxo, trompeta, trombó, clarinet, flauta) i venir disposat a passar-ho bé i deixar anar el vostre cantó més creatiu (de tant en tan farem rodes de solos i el vostre no hi pot faltar)

-Pagar la quota per ser-ne membre (preus curs 2013-14)

 

Alumnes i exalumnes

a) mensualitats de 35 € , per domiciliació bancària

b) semestre (16 sessions) de 150 € (pagament en metalic, amb un 5% dte).

No alumnes

a) mensualitats de 45 €

b) semestre (16 sessions) de 190 € (pagament en metalic, amb un 5% dte).

 

Descomptes

Els alumnes de Kids o Play Along, Bridge o Muzic Pro poden participar en la BIGBANOVA per una quota reduïda de 30 € / mes o un semestre de 130€

Pack BIGBANOVA : inclou classe/setmana d' instrument de 1 hora individual + assaig setmanal de la Big Band per 150 €/ mes ; en modalitat musicshare (classe compartida d´instrument) el pack BIGBANOVA surt per 95 €/ mes. 

 

  

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més