Blog

FAQ en español Guiterra Fingerstyle Guitar Workshop

17/07/2017

¿Qué es Guiterra?

Guiterra es un taller (workshop) de guitarra fingerstyle, donde aprenderemos técnicas de guitarra fingerstyle en un entorno agradable con otros alumnos y los profesores.
Hemos calculado 6 horas de formación en grupos de máximo 15 personas y otras 6 horas conjuntas de jam sessions y conciertos, sin contar las comidas compartidas u otras actividades de ocio. Las clases no comenzarán antes de las 10.30 de la mañana para que no tengas que pegarte un madrugón si vienes de los alrededores.

¿...Fingerstyle?

FAQ en català GUITERRA fingerstyle guitar workshop

17/07/2017

Guiterra BCN Fingerstyle Guitar Workshop

Què és guiterra?

Guiterra és un taller (workshop) de guitarra fingerstyle. on aprendrem tècniques de guitarra fingerstyle  en un entorn agradable amb altres alumnes i els professors. 

Hem calculat 6 hores de formació en grups de màxim 15 persones i altres 6 hores conjuntes de jam sessions i concerts, sense explicar els menjars compartits o altres activitats d'oci. Les classes no començaran abans de les 10.30 del matí perquè no hagis de pegar-te un madrugón si véns dels voltants.

Classes d´estiu. Oferta d´instrument i cant

6/06/2017

ukelele estius a musicarea

Classes d´instrument o cant al Juliol Musicaire

Per a començar, aprofundir o només mantenir el vostre nivell durant els vacances. Només disponible durant el mes de Juliol de 2017. Per a setembre, informeu-vos a secreatria de les possibilitats segons professorat

L´objectiu d´aquestes classes és funcional, pràctic i directe: aprendre un petit repertori segons les necessitats i gustos de l´alumne, amb la possibilitat de fer una audició informal de cloenda. Com sempre, en classe individual de 45 o 60 minuts

ens reunim amb la Genearlitat per demanar l’ equiparació de les escoles de música autoritzades

3/04/2017

consellera ensenyament emipac

La Consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz va rebre la setmana passada una comissió d'Emipac, Associació d´escoles de Música d´iniciativa privada de Cataluny, de la que Musicàrea és vocal de l´actual junta. La reunió, d´un tó cordial i distès, va servir per informar el Departament de les diverses accions que ha portat a terme Emipac en defensa del col·lectiu de l'ensenyament privat de la música: L`iniciativa a la LEC per reconèixer l'ensenyament musical d'iniciativa privada com un element més del mapa educatiu català o l'el·laboració d`un estudi exhaustiu al 2009...

Xecs musicàrea : regala música per Nadal

18/12/2016

regala un xec de classes de música pels teus amics o familiars

Musicàrea ofereix xecs regal a un preu reduït per als seus estudiants o ex-estudiants: 110 € per 4 sessions individuals de 1 hora (en comptes dels 136 € de preu regular). El descompte augmenta amb el pack de 8 sessions d'1 hora, que us queda per 195 €.  

 

 

I si necessiteu un regal més ECONÒMIC (però tot i així quedar com uns reis) podeu fer un xec amb sessions de 45 minuts: 

4 sessions individual d´instrument o cant per 90 €  (8 sessions a 165 €)

Una tarda amb els kids 2

7/12/2016

music kids learning music tools at Musicarea School of Music

El grup de kids 2 de dimarts son quatre nous musicaires de 9 i 10 anys que han triat el piano com especialitat.

El Rabab, l’ altra guitarra de Javi Alcalá

7/12/2016

rabab; javi alcalá; musicarea; worldmusic

El Rabab Afganès

per Xavi Alcalà, professor de guitarra i combo a Musicàrea).

Any tab? la nova serie de tutorials de Musicàrea

7/12/2016

tab; judas priest; any tab

T’ agraden els tutorials? Et flipen les versions instrumentals de temes coneguts? 

A Terrassa amb Mark Hanson, premi grammy i divulgador del fingerpickig

28/10/2016

Mark Hanson a Faktoria d´Arts amb Miguel Rivera

El guitarrista acústic nord-americà Mark Hanson, guanyador d'un Grammy i l'espanyol especialista en Percussive guitar Miguel Rivera, mundialment conegut per les seves interpretacions a Youtube, han unit les seves forces en una gira per Espanya que els portarà a 5 ciutat de l’estat. Nosaltres vam ser a Terrassa, en un duet initimista però amb molta energia. la dels pedlas, percussions i comentaris hilarants de Hanson i el seu jove deixeble de Saragossa, Rivera.

Musicàrea a la Fira de Recusos pedagógics, a Llinars del Vallès

13/10/2016

Tallers de derbuka i djembé, percussió fent servir el nostre cos (la body percussion de Sergi Ramis) aprendre anglès a través de cançons (off we go!) la música amb ampolles d´Aquafonia o la relació entre les matemàtiques i la música el.laborada per professors de

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més