Blog

Juliol Intensiu- Instruments i cant

4/06/2018

intensiu estiu juliol musical musicarea estiu

Del 28 de juny al 26 de juliol

ESPECIALITATS, PROFESSORAT I HORARIS

PIANO amb Manolo Martínez els Dimecres i Dijous. Tardes

GUITARRA I UKELELE amb Jordi Artigas els Dimarts, Dimecres i Dijous. Matins o tardes

BAIX ELÈCTRIC amb Makario/Pep Colls els Dijous. Tardes

CANT i COR GOSPEL amb la Silvia Martos Dimarts i Dimecres. Tardes

BATERIA amb Edgar García els Dimecres. Tardes

Per a reserva d’ horaris adreceu-vos a secretaria.

PREUS:

Tocar un instrument: els primers passos

20/03/2018

Els primers passos en un instrument demanen una gran empatia amb els gustos i capacitats de l’ estudiant. Això ajuda el professorat a dissenyar metodologies que portin a bon port les activitats de l’ aula, com per exemple saber tocar una delicada cançó de pop actual com #ratherbe , un dels temes preferits de la Joana. El profe d #ukelele n’ha fet un arranjament en tó de C q facilita execució fàcil amb #openstring i ha preparat un #backingtrack amb @garagebandsongs q farà mes divertida i eficaç la pràctica a casa, millorant de pas el sentit de la pulsació.

Repertori menú VIP 2018

20/03/2018

La novetat de VIP19 és la possibilitat de triar entre un tema del menú al preu del VIP18 (95€). Aquests repertori és el dels combos i alguns estudiants aventatjats D´AQUEST CURS, que seran també els que acompanyarien els vipers en la gala del Foment Aquí teniu el llistat de temes disponibles si trieu aquesta modalitat de participació, més económica que la de lliure elección de tema

COMBO ROCK DILLUNS I DIMARTS (JORDI ARTIGAS)

Everyday I have the blues (B B King qualsevol tó)

Black or white (Michael Jackson E)

El tema més famòs del Pop. Dues guitarres o una sola?

14/02/2018

every breath you take for a solo guitar

Una de els cançons pop més escoltades i probablement tocades és Every Breath you Take de Police, inclosa al seu àlbum “Synchronicity" de 1983.

Musicàrea, primers passos com alumne

13/02/2018

Inscriure´s a Musicàrea és senzill. Primer de tot, cal que triïs una de les nostres especialitats d´entre el nostre llistat d´instruments. Els tenim gairebé tots! Si abans d´inscriure´t vols saber com fem les classes, conéixer el teu profes o tenir un test d´un instrument que no coneixes, pots demanar una classe de prova a preu reduït (que se´t restarà de la quota inscripció). 

Metodologia Musicàrea. Still crazy after all these years

13/02/2018

la metodologia musicarea és la formula de la coca-cola?

Aprofitant la flexibilitat en continguts i metodologia que permet la normativa actual, les escoles de música autoritzades pel Departament organitzem els objectius de cada curs de formes molt variades. En el cas de musicàrea, a partint d´un Projecte Educatiu de Centre assumit pels profes, estimulant la coordinació entre  àrees coordinen i permetent els professionals desplegar les estratègies que millor li funcionen segons edats, talents i velocitats d’ aprerentatge. Té Musicàrea una metodologia específica per enganxar els seus estudiants a la música?

Cajón flamenco a Musicarea

6/02/2018

cajon flamenco a musicarea classes a vilanova

El cajon o caixó flamenc, o afroperuà, és una de les ofertes de percussió de Musicàrea.  La wikipedia ens diu que “Davant la prohibició emesa el segle XVII d'usar el tambor [els esclaus africans de Perú] van usar qualsevol element per produir so com les culleres de fusta, les cadires, les taules, les capsetes d'almoines o les carabasses”. Aquest instrument va néixer doncs com una resposta creativa a la censura del poder imperial del virregnat del Perú....

Nou Cor de Gospel Rock amb Silvia Martos

29/11/2017

gospel rock musicarea vilanova i la geltrú

Divendres 1 de desembre a les 19 hores comencen els assajos del Cor de Gospel Rock, obert a tots els adults amb ganes de cantar en un cor Modern. En diem Gospel Rock per diferenciar-lo dels cors de Gospel tradicional: farem temes pop, rock, funk, reggae, swing o soul des d´una filosofia gospel (quatre veus amb arrnjaments moderns, variacions i improvisació, call and response i coreografies senzilles). El dirigeix la professora de cant i piano SILVIA MARTOS, estudiant de Grau Superior al Liceu i valor emergent del jazz i el soul. 

Què faràs a Musicàrea si tens de 8 a 12 anys: els Kids

13/09/2017

boomwackers kids music combo

Kids és és el programa de música que oferim a Musicàrea als nois i noies de 8 a 12 anys, dividits en grups d´edat, ocasionalment matisats per nivells o talents similars. El nostre lema, Estudies o toques? és especialment important en aquesta edat. La música és una activitat social, que parla d´emocions, d´experimentar, de fer, d´expressar-se, de ser reconegut i de reconéixe´s.  Més encara en una edat en la que sabem que els éssers humans només aprenem correctament si els coneixements conceptuals (saber) es vincula a una emoció.

Què fem a Musicàrea dels 3 als 7 anys?

8/09/2017

Els TASTASONS son els grups de música pels nens i nenes de 3 als 6 anys a Musicàrea. Quan tenen 6 anys, escullen instrument i comencen a tocar, mentre aprenen llenguatge musical de forma significativa: és el moment dels MUSIQUETS. Ens prenem amb la màxima reponsabilitat les primeres classes de música que ens del.leguen els pares i mares per als seus fills. Per això a l´àrea de Música i Moviment ens preocupa tenir els professors més ben preparats en pedagogia musical. I qui millor que gent com l´Aixa Toledano.

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més