Blog

Nou Cor de Gospel Rock amb Silvia Martos

29/11/2017

gospel rock musicarea vilanova i la geltrú

Divendres 1 de desembre a les 19 hores comencen els assajos del Cor de Gospel Rock, obert a tots els adults amb ganes de cantar en un cor Modern. En diem Gospel Rock per diferenciar-lo dels cors de Gospel tradicional: farem temes pop, rock, funk, reggae, swing o soul des d´una filosofia gospel (quatre veus amb arrnjaments moderns, variacions i improvisació, call and response i coreografies senzilles). El dirigeix la professora de cant i piano SILVIA MARTOS, estudiant de Grau Superior al Liceu i valor emergent del jazz i el soul. 

Què faràs a Musicàrea si tens de 8 a 12 anys: els Kids

13/09/2017

boomwackers kids music combo

Kids és és el programa de música que oferim a Musicàrea als nois i noies de 8 a 12 anys, dividits en grups d´edat, ocasionalment matisats per nivells o talents similars. El nostre lema, Estudies o toques? és especialment important en aquesta edat. La música és una activitat social, que parla d´emocions, d´experimentar, de fer, d´expressar-se, de ser reconegut i de reconéixe´s.  Més encara en una edat en la que sabem que els éssers humans només aprenem correctament si els coneixements conceptuals (saber) es vincula a una emoció.

Què fem a Musicàrea dels 3 als 7 anys?

8/09/2017

Els TASTASONS son els grups de música pels nens i nenes de 3 als 6 anys a Musicàrea. Quan tenen 6 anys, escullen instrument i comencen a tocar, mentre aprenen llenguatge musical de forma significativa: és el moment dels MUSIQUETS. Ens prenem amb la màxima reponsabilitat les primeres classes de música que ens del.leguen els pares i mares per als seus fills. Per això a l´àrea de Música i Moviment ens preocupa tenir els professors més ben preparats en pedagogia musical. I qui millor que gent com l´Aixa Toledano.

Article de les escales privades a l´Anuari Enderrock

6/09/2017

 

 

 

FAQ en español Guiterra Fingerstyle Guitar Workshop

17/07/2017

¿Qué es Guiterra?

Guiterra es un taller (workshop) de guitarra fingerstyle, donde aprenderemos técnicas de guitarra fingerstyle en un entorno agradable con otros alumnos y los profesores.
Hemos calculado 6 horas de formación en grupos de máximo 15 personas y otras 6 horas conjuntas de jam sessions y conciertos, sin contar las comidas compartidas u otras actividades de ocio. Las clases no comenzarán antes de las 10.30 de la mañana para que no tengas que pegarte un madrugón si vienes de los alrededores.

¿...Fingerstyle?

FAQ en català GUITERRA fingerstyle guitar workshop

17/07/2017

Guiterra BCN Fingerstyle Guitar Workshop

Què és guiterra?

Guiterra és un taller (workshop) de guitarra fingerstyle. on aprendrem tècniques de guitarra fingerstyle  en un entorn agradable amb altres alumnes i els professors. 

Hem calculat 6 hores de formació en grups de màxim 15 persones i altres 6 hores conjuntes de jam sessions i concerts, sense explicar els menjars compartits o altres activitats d'oci. Les classes no començaran abans de les 10.30 del matí perquè no hagis de pegar-te un madrugón si véns dels voltants.

Classes d´estiu. Oferta d´instrument i cant

6/06/2017

ukelele estius a musicarea

Classes d´instrument o cant al Juliol Musicaire

Per a començar, aprofundir o només mantenir el vostre nivell durant els vacances. Només disponible durant el mes de Juliol de 2017. Per a setembre, informeu-vos a secreatria de les possibilitats segons professorat

L´objectiu d´aquestes classes és funcional, pràctic i directe: aprendre un petit repertori segons les necessitats i gustos de l´alumne, amb la possibilitat de fer una audició informal de cloenda. Com sempre, en classe individual de 45 o 60 minuts

ens reunim amb la Genearlitat per demanar l’ equiparació de les escoles de música autoritzades

3/04/2017

consellera ensenyament emipac

La Consellera d'Ensenyament, Meritxell Ruiz va rebre la setmana passada una comissió d'Emipac, Associació d´escoles de Música d´iniciativa privada de Cataluny, de la que Musicàrea és vocal de l´actual junta. La reunió, d´un tó cordial i distès, va servir per informar el Departament de les diverses accions que ha portat a terme Emipac en defensa del col·lectiu de l'ensenyament privat de la música: L`iniciativa a la LEC per reconèixer l'ensenyament musical d'iniciativa privada com un element més del mapa educatiu català o l'el·laboració d`un estudi exhaustiu al 2009...

Xecs musicàrea : regala música per Nadal

18/12/2016

regala un xec de classes de música pels teus amics o familiars

Musicàrea ofereix xecs regal a un preu reduït per als seus estudiants o ex-estudiants: 110 € per 4 sessions individuals de 1 hora (en comptes dels 136 € de preu regular). El descompte augmenta amb el pack de 8 sessions d'1 hora, que us queda per 195 €.  

 

 

I si necessiteu un regal més ECONÒMIC (però tot i així quedar com uns reis) podeu fer un xec amb sessions de 45 minuts: 

4 sessions individual d´instrument o cant per 90 €  (8 sessions a 165 €)

Una tarda amb els kids 2

7/12/2016

music kids learning music tools at Musicarea School of Music

El grup de kids 2 de dimarts son quatre nous musicaires de 9 i 10 anys que han triat el piano com especialitat.

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més