Blog

Dels 8 als 18 anys recomanem combo

26/09/2018

els combos de musicàrea et fan millor músic...sense aburrir-te!

SI FAS COMBO SURTS GUANYANT

Si tens entre 8 i 18 anys i vols un aprenentage efectiu (funcional i significatiu) que mantingui el teu interès pels estudis de música i sense haver de passar pels métodes tradicionals de llenguatge musical, no t´oblidis de triar el teu combo i tocar i aprendre música en grups d' estudiants amb edats similars. Tria el grup que et correspon per edat (KIDS 1 8-10/ KIDS2 10-12/ TEEN 12-17) i demana a secretaria quins horaris tenen aquest curs 

UNA EXPERIÈNCIA A CRISOL DE CUERDA

22/09/2018

crisol de cuerda, tony mcmanus, chuchi cuadrado

Aquest estiu el Rafa i la Cris, pare i filla, van viure una setmana molt intensa tocant guitarra i violí i coneixent un munt de gent a Crisol de Cuerda. Es tracta d´un Campus Musical de sis dies, enmig del camp, prop d´Arlanzón, Burgos. Crisol de Cuerda va néixer fa 11 anys gràcies a l´impuls d’ uns joves músics castellans, catalans i gallecs (basicament violonistes de l’ àmbit del folk).

Estudis de música amb combo o amb llenguatge musical?

9/09/2018

programes per a músics inquiets a Musicàrea

Llenguatge musical o combo? Fins els 12 anys, els nostres estudis de música no tenen aquesta dicotomia. Dels 8 als 12 anys, el programa Kids inclou una sessió col.lectiva de combo, on bàsicament toquem en grup. El professor de combo decideix en cada moment si fa activitats típiques de combo (preparar un repertori de temes adaptats a la seva edat, gustos i nivell) o també hi afegeix actvitats de llenguatge musical.

L´equip de profes del curs 18-19

ENTREVISTA A SERGIO SASTRE, TECLISTA I GUITARRISTA DEL GRUP “MISS CAFEíNA”

9/09/2018

Sergio Sastre ha estudiado unso mesos en nuestra escuela con el pianista de jazz Joan Solana

 

Sergio Sastre és un músic d´Alcobendas, teclista i guitarra a la banda Miss Caffeina. En Sergio va estar vivint un temps entre nosaltres per motius laborals, i fa poc ha tornat a Madrid. El curs passat va estar uns mesos fent classes de piano a Musicàrea, amb el Joan Solana-a qui s´han emportat per gravar el nou disc de la Banda.

Calendari curs 18-19

29/08/2018

calendari curs 18-19 Musicàrea

 

Les classes comencen el Dijous 27 de Setembre, per bé que els que començarieu dilluns 1 d´octubre (no lectiu) ho faran la setmana abans, dilluns 23 de setembre

Aqui us podeu descarregar el calendari del CURS 18-19

Juliol Intensiu- Instruments i cant

4/06/2018

intensiu estiu juliol musical musicarea estiu

Del 28 de juny al 26 de juliol

ESPECIALITATS, PROFESSORAT I HORARIS

PIANO amb Manolo Martínez els Dimecres i Dijous. Tardes

GUITARRA I UKELELE amb Jordi Artigas els Dimarts, Dimecres i Dijous. Matins o tardes

BAIX ELÈCTRIC amb Makario/Pep Colls els Dijous. Tardes

CANT i COR GOSPEL amb la Silvia Martos Dimarts i Dimecres. Tardes

BATERIA amb Edgar García els Dimecres. Tardes

Per a reserva d’ horaris adreceu-vos a secretaria.

PREUS:

Tocar un instrument: els primers passos

20/03/2018

Els primers passos en un instrument demanen una gran empatia amb els gustos i capacitats de l’ estudiant. Això ajuda el professorat a dissenyar metodologies que portin a bon port les activitats de l’ aula, com per exemple saber tocar una delicada cançó de pop actual com #ratherbe , un dels temes preferits de la Joana. El profe d #ukelele n’ha fet un arranjament en tó de C q facilita execució fàcil amb #openstring i ha preparat un #backingtrack amb @garagebandsongs q farà mes divertida i eficaç la pràctica a casa, millorant de pas el sentit de la pulsació.

Repertori menú VIP 2018

20/03/2018

La novetat de VIP19 és la possibilitat de triar entre un tema del menú al preu del VIP18 (95€). Aquests repertori és el dels combos i alguns estudiants aventatjats D´AQUEST CURS, que seran també els que acompanyarien els vipers en la gala del Foment Aquí teniu el llistat de temes disponibles si trieu aquesta modalitat de participació, més económica que la de lliure elección de tema

COMBO ROCK DILLUNS I DIMARTS (JORDI ARTIGAS)

Everyday I have the blues (B B King qualsevol tó)

Black or white (Michael Jackson E)

El tema més famòs del Pop. Dues guitarres o una sola?

14/02/2018

every breath you take for a solo guitar

Una de els cançons pop més escoltades i probablement tocades és Every Breath you Take de Police, inclosa al seu àlbum “Synchronicity" de 1983.

Pàgines

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més