Progressa com estudiant... tocant en un combo

10/01/2016

combos a musicarea escola de música; tocar en grup

Musicàrea recomana tocar en grup a partir dels 3-4 mesos de classes d´instrument o cant. Segons les nostres estadistiques el 75 % dels estudiants que fan combo al nostre centre segueixen estudiant música més enllà dels 3 cursos, millorant técnica i augmentant la motivació. Amb el combos, els alumnes toquen més sovint en audicions. La lleialtat a un projecte col.lectiu suposa un compromís amb els estudis músicals. Aleshores estudies més a casa i milloren les competències musicals de forma més ràpida i consitent. De retruc, els estudiants milloren la capacitat de treball en equip, tant important en els nostres dies per progressar professionalment i tant important en la música, que en essència és un acte social. 

Mostra de la importància del combo en la vida dels estudiants de música és que totes els alumnes que feien combo el curs 15-16  van inscriure´s al curs següent!

Posa en pràctica els teus coneixements i viu un experiència musical amb els teus companys. Si ja estudies instrument a Musicàrea, inclou el combo al teu programa per només 35 € addiconals (al mes). 

Pots fer combo a preus ajustats si fas els programes KIDS, PLAY ALONG o MUSIC UP que inclouen la classe individual o compartida d´instrument o cant. Kids per als nois i noies de 8 a 12 anys (a partir de 95 €/mes si feu classe compartida d´instrument) Play Along per a joves i adults (140 € / mes o 125 € amb classe compartida) i Music Up! pels majors de 12 anys que volen uns estudis musicals complets, amb instrument/ cant, combo i surfeig (175€/mes 135€ amb classe compartida).  

Consulta´ns a:  info@musicarea.cat o als tel. 938145817 mob 661809510. Et buscarem el combo que millor s´adapti als teus horaris, edat i nivell. Inici dels nous combos octubre 2017.

Afegeix un nou comentari

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més