Cursos

CURSOS

 

A Musicàrea sabem que no tothom te el mateix temps, objectius o pressupost, per això apostem pels cursos de grau elemental (KIDS de 8 a 12 anys) amb una sola sessió de combo i llenguatge musical, la necessària per assolir el grau elemental segons el Departament sense el risc d´aburrir

l´experiencia musical per culpa de continguts obsolets o poc funcionals. 

 

Per això mateix els nostres joves i adults aprenen a tocar o cantar abans de llegir perfectament partitures, als cursos PLAY ALONG.

 

Per això aposten per la classe compartida  amb MusicShare , la fórmula més dinàmica d´iniciar-se en un instrument i que utilitzen a Europa del nord, i estalvien fins un 40 % de quota. Es amb aquestes opcions que després els vindrà de gust una via professionalitzadora, amb els semestrals MUZZIK PRO,  o presentar-se als examens Trinity College London, reconeguts a tot el món.

 

O estudiar el Grau Mig amb nosaltres, o per descomptat, preparar-se per entrar algun dels centres d´Ensenyament Superior, per on han passat la majoria dels nostres professors.

 

I com que les professions van més depressa que les titulacions, a Musicàrea  hem ideat els nostres propis estudis de música professionals, pensats per menjar-se el món (i  de pas regalar-li unes bones cançons): CREATIVE MUSIC, amb harmonia,  composició o producció musical amb ordinador. 

 

 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més