Organitzem una master class amb Pipo Romero, virtuòs del fingerstyle Pipo Romero

diumenge, 18 novembre, 2018 - 12:00

ORGANITZEM UNA MASTER CLASS DE FINGERSTYLE GUITAR AMB PIPO ROMERO A JAM SESSION (BCN)

L’ Escola Superior de Música Jam Session i Musicàrea Escola de Música organitzen una Màster class de Guitarra Acústica Fingerstyle amb Pipo Romero el proper diumenge 18 novembre 2018 a les 12.00, a la seu de Jam Session al Carrer Montfar 16 de Barcelona (metro Plaça Espanya). La master class també és la presentació oficial del Guiterra Fingerstyle Camp, el primer Wokshop de Fingerstyle Guitar a Catalunya, que s´organitza del 3 al 5 de maig de 2019 a Vilanova i la Geltrú.

ACCÉS GRATUÏT a la Màster Class amb l´entrada del concert de Pipo Romero al Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona. Els estudiants i professors de les escoles associades Emipac, com Musicàrea, poden assistir a la Master Class sense entrada del concert, adquirint el nou CD de Pipo Romero (15€) o presentant-lo a l´entrada. Cal que confirmeu assistència a: guiterra@musicarea.cat

Pipo Romero és un dels joves guitarristes d’estudi més importants d’Espanya. Després de girar uns anys amb El Canto del Loco o El Sueño de Morfeo, va decidir emprendre una carrera en solitari. La influència del Pop, el flamenc de la seva Cadiz natal i les músiques del món han cristal·litzat en un innovador artista de música instrumental… Llegir més però assequible al gran públic. Amb una guitarra acústica, una pua de dit polze, l´us d’afinacions alternativas i el duende flamenc, Pipo Romero és tota una revolució dins el panorama guitarrístic internacional; un innovador de l´instrument del qual han pres bona nota guitarristes acústics de la talla de Don Ross o Pierre Bensusan, amb els que ha compartit escenari. Un dels millors luthiers del món, Greenfield Guitars, he fet de Pipo Romero un dels seus endorsers més emblemàtics. Un any després del seu concert al Festival de la Guitarra de BCN, el músic gadità presenta a trio el seu nou treball discogràfic (“Ideario” Universal Music 2018) on consolida la innovadora proposta del disc anterior, Folklórico, que la prensa especialitzada ja ha batejat com Spanish Fingerstyle Guitar.

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més