Projecte educatiu

 

QUI SOM

 

MUSICÀREA Escola de Música és un centre autoritzat pel Departament d´Ensenyament de la Generalitat amb el codi 08070519.

 

Això vol dir que tenim el mateix rang que les Escoles Municipals de música. 

 

Com Escola Autoritzada acreditem uns espais adequats a la pràctica musical individual, compartida o en grup, un equip de professionals titulats i un projecte educatiu propi, plasmat en uns programes integrals i unes activitats personalitzats a cada nivell, edat, gustos i ritmes de treball.

 

QUÉ OFERIM

 

MUSICÀREA Escola de Música és una escola privada de música amb un projecte educatiu i un programa d´estudis de 6 nivells per a cada programa i instrument.

 

Qualsevol persona poden accedir en qualsevol moment als nostres estudis de música, tant en la vessant d´inciació com especialitzada. Més endevant, pot escollir entre programes de caire amateur (play along) com professionalitzadors (bridge, muzik pro)

 

Com la resta d' Escoles de música del nostre pais, oferim cursos de grau elemental i de grau mig.

 

Cal assenyalar que des de 1990 els de grau elemental no son estudis reglats a Catalunya; per tant, no condueixen a cap titulació però, com escola autoritzada MUSICÀREA Escola de Música expedeix diplomes o certificats d´acreditació.

 

Als alumnes que cursin estudis de música i alhora estudis d´ESO, se´ls podrà convalidar o reconéixer els estudis de música amb crédits variables de l´ESO o matèries optatives de batxillerat.

 

Per als qui volen una acreditació professionalitzadora dels seus estudis, MUSICÀREA Escola de Música posa a disposició dels majors de 10 anys els prestigiosos diplomes de Trinity College of London: del qual som centre examinador. Pots seguir els programes    d´aquesta instituició centenària, tant de música moderna com clàssica, i acreditar internacionalment els teus estudis de música.

 

QUÉ FEM

 

MUSICÀREA Escola de Música és una Escola de Música per la que han passat uns 1500 d´alumnes des de la seva fundació al 1998 amb el nom de Fil Harmònic i és soci d´Emipac, Escoles de Música Privades Associades de Catalunya.

 

El nostre objectiu és la formació musical de nens, joves i adults, i la difusió de la música com expressió creativa i multidisciplinar per a la millora individual.

Som un espai privilegiat per a la cohesió social, per sobre de diferències politiques, socials o culturals. 

 

MUSICÀREA Escola de Música ofereix als seus estudiants una experiència musical gratificant basada en els coneixements, l´experiència docent i l´empatia del professorat (tots músics en actiu), en la coordinació amb la resta de l´equip, la comunicació amb les famílies i en l´aprenentatge significatiu, encoratjant els alumnes a composar temes propis, unir-se als grups o combos i a participar en audicions.

 

A banda dels instruments habituals de música moderna (bateria, baix, guitarra, teclats) i música clàssica (violí, violoncel, viola, piano) MUSICÀREA Escola de Música també te una sólida àrea de cant, dirigida per la ribetana Meritxell Galan i els instruments de vent fusta (saxos i clarinet) impartits pel canari Roberto Albrecia.

 

Així mateix, MUSICÀREA Escola de Música ofereix cursos d' instruments poc habituals, com ara  el cajón, l' acordió, l' harmonica blues o el djembé; o especialitats com ara la guitarra americana o flamenca, el banjo bluegrass o el violí jazz. 

 

NOVES APOSTES

 

UKELELE

Des de 2012 MUSICÀREA Escola de Música ha fet una aposta per l´ukelele, instrument  de fàcil aprenentage, transportable i económic i que està en l´origen del jazz.

L´ukelele, en les eves versions soprà, tenor o concert, facilita la iniciació musical als més petits i resulta un fascinant descobriment pels més grans, d´aquí que haguem format les divertides UkeBands.

 

INFORMÀTICA MUSICAL

MUSICÀREA Escola de Música també és DIGIschool la nostra àrea d´audio digital i informàtica musical. També tenim la nostra àrea de serveis no formatius: producció, lloguer de bucs d´assaig, management i gravació professional de maquetes. Tot per als teus projectes!

 

BIG BAND

Des de el curs 2013-14 a la nostra escola tenim una Big Band, la Bigbanova, dirigida por el músic Roberto Albrecia, que assaja el Divendres. Nous participants sou benvinguts, apuntat’!!

 

Tot això ho trobaràs a MUSICÀREA Escola de Música, en un ambient que promou la creativitat i el treball en grup. Entre un equip de professors de tracte càlid, tots ells músics en actiu però al mateix temps amb una profunda vocació docent. Amb la màxima flexibilitat horària i a uns preus no gaire diferents als l´Escola Municipal, especialment gràcies al format Musicshare i l´optimització de la càrrega lectiva gràcies a la nostra especial metodología de treball.

 

Fes un cop d´ull per la web, al nostre canal YOUTUBE o visita´ns a Rambla Vidal 4 de Vilanova i la Geltrú, de Dilluns a Divendres, de 5 de la tarda a 9 del vespre

 

Vols conéixer les nostres activitats i reflexions?

Vols saber què es cou musicalment a la comarca?

Vols aprendre sense passar per l´aula?

 

Inscriu-te a la nostra newsletter MusicaAèria! 

 

 

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més