Centre examinador de Trinity College of London

Des de el curs 2012-13, MUSICÀREA Escola de Música és un Centre Examinador de Trinity College London, l´entitat examinadora més antiga del món, especialitzada en Idiomes, Teatre i Música.

 

MUSICÀREA Escola de Música pot convocar doncs examens de Trinity a tots els interessats, siguin o no alumnes. Hi ha diversos nivells  des  del grau elemental al superior, calibrats amb el Marc Europeu de Qualificaciones (EQF), que combinen teoria de la música, composició, interpretació i tècnica, o només interpretació. Dins aquest apartat, son interessants els Rock& Pop Exams,  de 8 nivells, adreçats a un públic ampli: estudiants, autodidactes o músics de música moderna o jazz que busquen una validació acadèmica del seu talent, podent assolir un nivell similar al grau mitjá del nostre pais. 

 

Si tens mes de 12 anys i estàs interessat en una titulació de prestigi internacional per als teus estudis de música, no ho dubtis: demana´ns els programes de Trinity a secretaria i assessora't per presentar-te a alguna de les proves de Trinity , que fem regularment a Barcelona o fins i tot al nostre centre!

Aquesta web utilitza cookies propies i de tercers. Si continua amb la navegació vol dir que accepta el seu ús.

Accepto    Vull saber més